lisc

Parkinformatie

Op het vakantiepark 't Vosseven bevinden zich 86 bungalows in vier typen:

Parkinformatie Het Vakantiepark ‘t Vosseven

Vakantiepark Het Vosseven ligt omringd door schitterende natuurgebieden: Nationaal Park De Groote Peel met moerassen, knuppelbruggen en het eeuwenoude ‘kienhout’ en de Weerter- en Budeler Bergen met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Heerlijke wandel- en fietsroutes voeren u langs al het natuurschoon. U bent vanaf het park trouwens zo in België of in het stadje Thorn met z’n beroemde witte vakwerkhuizen.

Faciliteiten

Receptie

De receptie is op vaste tijden geopend. Voor de openingstijden kunt u altijd de informatie raadplegen op het informatiebord bij de receptie.

Speel en sportactiviteiten

Op het park bevind zich een volleybalveld, tafeltennis en jeux des boules baan. Voor de kleinste zijn er plekken met leuke speeltoestellen.

Ven

Vissen in het Ven?

Dat kan op het vakantiepark ’t Vosseven in Limburg

Wasserette

Uw vakantiewas nog even snel doen voor u naar huis gaat?

Geen probleem! De vakantiewas gaat net zo gemakkelijk als thuis. Op het park bevindt zich een wasserette. De wasmachines werken op munten die te koop zijn bij de receptie. Wasmiddel hoeft u niet mee te nemen, dit is bij de prijs inbegrepen.

Restaurant

Het restaurant “Bei Bisschops” heet u van harte welkom! U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch en diner! Het restaurant organiseert elk seizoen ook activiteiten waar u als gast aan kunt deelnemen.

Supermarkt

In het centrum van Stramproy vindt u een grote supermarkt die voorziet in de dagelijkse levensbehoefte. De supermarkt ligt bij de kerk en heeft voldoende parkeergelegenheid. Naast de supermarkt vindt u in Stramproy een gevarieerd aanbod aan winkels, zoals een fietsenwinkel, huishoudartikelen winkel, een drogisterij, videotheek en verschillende horecagelegenheden.

De stad Weert ligt op 7 kilometer afstand en 5 kilometer van het park in het centrum van Stramproy is een bushalte.